En Antai utilizamos cookies para aportarte una mejor experiencia de navegación y un servicio más personalizado. Si continuas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información consultando nuestra política Aceptar

ANTAI DÍA A DÍA

Artículos, entrevistas, novedades, curiosidades.. Si quieres seguir el día a día de Antai, estás en el lugar indicado.

TotSantCugat
TotSantCugat
Volver

Vicente: “El Mobile és el millor que li ha passat a Barcelona des de les Olimpiades”

Miguel Vicente és un d’aquells noms que sempre ressona en les converses sobre emprenedors. La seva firma està darrere de l’èxit de projectes digitals com LetsBonus o Wallapop però també donant suport a start-ups com, per exemple, Mediktor, una app dissenyada per avaluar el pacient, a través de la companyia Antai Venture Builder, la qual gestiona juntament amb el seu soci Gerard Olivé. A més, presideix el clúster BCN Tech City, l’agrupament de més de 300 empreses del sector online català.

Després de la venda de LetsBonus va descobrir que la seva passió és fer créixer projectes empresarials. “A mi el que m'inspira i manté és emprendre, vaig tenir clar de seguida que volia seguir emprenent. L'adrenalina que em genera veure créixer una companyia m'agrada, encara que sigui esgotador”.

Ver noticia

Imagen

21/02/2016